Guadassuar és festa amb el seu mercat medieval, la fira d’atraccions, el tradicional Porrat, la seua fira agrícola, la fira tradicional i gastronòmica i diverses activitats. Guadassuar és única ¿Et vas a perdre estos dies per la bella població?

Cartel

Cartel

Ubicacions

Ubicacions

 

Horaris

Horaris

Horaris 2

Horaris 2

Fira

Fira

PROGRAMACIÓ COMPLETA

DIVENDRES 22 DE GENER

FESTIVITAT DE SANT VICENT MÀRTIR

A l’alba, volteig general de campanes.

A les 8:00h, Llançament de 9 salves, una per cada un dels Festeres de Sant Vicent Màrtir 2016.

A les 9:30h, Cercavila a càrrec de la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar.

A les 11:30h, Concentració dels Festers i Festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 2016 al carrer Joan XXIII, per a eixir en comitiva, acompanyats per la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, cap a la Plaça Major. Després de recollir els membres del Consistori, es dirigirà tots a l’Església Sant Vicent Màrtir per asistir a la missa.

A les 12:00h, Missa solemne en honor al nostre patró, Sant Vicent Màrtir, cantada per l’Orfeó de la Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar.

A les 13:30h, els Festers i Festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 2016, junt a les seues famílies, autoritats i poble en general, acompanyats per la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, es dirigiran a la Gran Via, on tindrà lloc la “disparà” d’una “MASCLETÀ” a càrrec de la pirotècnia Crespo d’Alzira.

A les 19:30h, des del carrer Joan XXIII, els Festers i Festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 2016 eixiran, acompanyats per la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, cap a la Plaça Major.

A les 20:00h, Solemne processó en honor al nostre patró, Sant Vicent Màrtir, que transcorrerà per l’itinerari habitual. La imatge del Sant, portada pels quintos de 1970, anirà acompanyada pels membres de l’Associació de Dolçaina i Tabal de Guadassuar (ADIT), devots i devotes, Festers i Festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 2015, Festeres de la Mare de Déu de la Misericòrdia 2015, Festers i Festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 1991 i Festers i Festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 2016 acompanyats per les seues famílies. Tancaran la processó les autoritats del poble, el clero i la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar. En acabar la processó, a l’interior de l’església es cantaran els gojos a Sant Vicent Màrtir.

Per finalitzar els actes en honor al nostre patró, tot seguit, els Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora, familiars, autoritats i poble en general es dirigiran, acompanyats per la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, a la zona de l’Alter, on es dispararà un Castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Crespo d’Alzira i que estarà patrocinat per l’Ajuntament de Guadassuar.

 

DISSABTE 23 DE GENER

FESTIVITAT DE LA DIVINA AURORA

A les 6:30h, eixint de la Plaça Major i seguint l’itinerari de sempre, es realitzarà la despertà de l’Aurora. Els fidels estaran acompanyats pels músics de la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar. La “despertà” acabarà a la porta de l’església, on es recollirà la imatge de la Divina Aurora, que, portada pels quintos de 1970, presidirà el Sant Rosari a la Divina Aurora. En acabar el Rosari, les Festeres de la Divina Aurora 2016, amb l’ajuda de familiars i de les Festeres de la Mare de Déu de la Misericòrdia 2015, convidaran tots els participants a la tradicional “xocolatà”, que es realitzarà a la Sala Cotonera Events de Guadassuar.

A les 9:00h, llançament de 9 salves, una per cada una de les Festeres de la Divina Aurora 2016.

A les 11:00h, visita guiada a l’Església Parroquial Sant Vicent Màrtir de Guadassuar a càrrec del Cronista Oficial de Guadassuar, J. Enric Mut, per a la gent del poble i visitants, en la qual es donarà a conèixer el valor artístic d’aquest monument del segle XIV declarat Bé d’Interés Cultural (BIC).

A les 12:00h, contacontes a la porta de l’Ajuntament. La companyia Bruixes Maduixes oferirà el conte “Salvem el Planeta”.

A les 12:30h, taller de flashmob, a l’antic gimnàs del poliesportiu.

A les 17:00h, batukada a càrrec del grup Zumba-li-Xe.

A les 18:30h, a la porta de l’Ajuntament, representació flashmob “Bollywood”.

A les 18:30h, els Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i de la Divina Aurora 2016 amb les seues famílies es reuniran al carrer Germanies. Acompanyats per la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, acudiran a cercavila a la Plaça Major per a recollir els membres del Consistori i assistir a la missa.

A les 19:00h, Santa missa en honor a la Divina Aurora, que serà cantada per la Coral Polifònica Mestre Llorenç Ruiz. En acabar la missa, solemne processó de la Divina Aurora per l’itinerari habitual. La imatge, portada pels quintos de 1970, anirà acompanyada pels membres de l’Associació de Dolçaina i Tabal de Guadassuar (ADIT), devots i devotes, Festers i Festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 2015, Festeres de la Mare de Déu de la Misericòrdia 2015, Festers i Festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 1991 i Festers i Festeres de Sant Vicent i la Divina Aurora 2016 acompanyats per les seues famílies.

Tancaran la processó el clero, les autoritats del poble i la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar. En arribar la imatge de la Divina Aurora a la Plaça Major, es dispararà un Castell de focs d’artifici des del Ravalet que estarà a càrrec de la pirotècnia Crespo d’Alzira. Una vegada dins del temple, es cantaran els Gojos a la Divina Aurora.

A les 22:30h, a l’Auditori Municipal, representació de l’espectacle “80: El Musical”, a càrrec d’Evolució Dance.

 

DIUMENGE 24 DE GENER

A les 12:30h, a l’Auditori Municipal, Concert Suzuki.

A les 17:00h, espectacle itinerant “La família Sangonera”, de la companyia El Ball de Sant Vito.

 

DIVENDRES 29 DE GENER

A les 18:30h, inauguració de la Fira Agrícola i Industrial de Guadassuar 2016.

 

DISSABTE 30 DE GENER

A les 11:30h, jocs esportius a la Plaça de la Generalitat, a càrrec de Burumballa.

A les 17:00h, a la porta de l’Ajuntament, espectacle infantil Rondaballs.

A les 19:30h, mig any danser, organitzat pels Festers de Sant Roc 2016 i Festeres de l’Assumpció 2016.

A les 00:30h, festa de música electrònica a la carpa de la plaça de la Generalitat Valenciana, a càrrec de “Deejay vu”.

 

DIUMENGE 31 DE GENER

A les 09:00h, III CONCENTRACIÓ DE LABORS a Guadassuar (Boixets, Patch-Work i altres), a la carpa de la plaça de la Generalitat Valenciana.

A les 11:30h, a la Plaça de la Generalitat Valenciana, activitats, tallers infantils, i ludoteca a càrrec de Burumballa.

A les 12:00h, passacarrer pel recinte firal a càrrec de l’Associació de Dolçaina i Tabal de Guadassuar (ADIT) i Grup de Danses “Bolero de Guadassuar”.

A les 17:00h, a la porta de l’Ajuntament, cantacançons amb Dani Miquel i el seu espectacle “Més musiqueries”.

A les 19:00h, cloenda de la Fira Agrícola i Industrial.

 

Síguenos en Facebook: Valencia Bonita

Síguenos en Twitter: @valenciabonita_

Síguenos en Instagram: valenciabonita_insta

Comparte si te gusta en las siguientes redes sociales:

136 Compartir
Compartir136
Twittear
WhatsApp
Email