Després de l´èxit del llibre “De Categoria”, el periodista i escriptor Vicent Marco, autor també del blog de vicentmarco.com on podeu trobar articles d’humor i amb un to curiós, va presentar ahir el llibre “De Molta Categoria” al espai de “La Fabrica de Hielo”. ¡¡¡I quina presentació!!! Tot va ser amenitzat amb productes degustació Chovi, Ferri, Cassalla, packs de Dacsa i gent molt valenciana que anarem a una prèvia molt entretinguda.

De Molta Categoria és com els valencians: bilingüe, divertit, i amb moltes particularitats que només nosaltres entenem. Perquè si eres valencià veneres el socarrat, no pots resistir-te al pa torrat amb allioli i en estiu has sucat més d’un fartó dins de l’orxata.

Per això Vicent Marco s’imagina un món de Molta Categoria, on els hot dogs es fan amb llonganisses, les paelles amb xoriço estan prohibides i la gent anomena a les rosquilletes pel seu nom, i no “pan de pipas”.

L’univers que va començar a prendre forma en el best-seller De Categoria (Internacional), evoluciona cap a un relat més sarcàstic, més imaginatiu i més humorístic encara. Mitjançant articles àgils i entretinguts, l’autor va retratant la realitat de les nostres festes, analitzant les particularitats de la nostra llengua, recreant els moments al voltant d’una taula en els quals la gastronomia és protagonista, i classificant als personatges que formen part de la nostra quotidianitat.

Un llibre que convida a recordar frases dels nostres iaios, que es pot llegir a soles o en família, i que de segur provocarà que et fartes de riure. A més el relat compta amb els pròlegs de huit periodistes que coneixen molt bé la nostra terra: Ana Valls, Paco Nadal, Fernando Miñana, Ximo Rovira, Marta Hortelano, Eugenio Viñas, Vicent Chilet i Gonzalo Naya.
De Molta Categoria, l’hilarant llibre que et farà sentir orgull de ser valencià.

POTS RESERVAR I COMPRAR DE MOLTA CATEGORIA ACÍ

Per si vos vau perdre la presentació en La Fàbrica de Gel, este dissabte Vicent Marco estarà en la FNAC.

Vicent Marco a la Fnac este dissabte

De Molta Categoria, de Vicent Marco

Presentació del llibre De Molta Categoria

Comparte, si te gusta, en alguna de las siguientes redes sociales: 
19 Compartir
Compartir19
Twittear
WhatsApp
Email